Концерти

ВЕЧЕ РУСКИХ ПЕСАМА И АРИЈА

Сопран Ксенија Миленковић и пијанисткиња Наталија Петровић публици ће се представити музиком руских аутора.

Концерт бенда „ZAA“

Концертом крушевачког бенда ZAA наставља се овогодишња Арсенализација, серија концерта који најављују Арсенал фест. Циљ програма је даља популаризација “Арсенал фест-а“, који је по свим досадашњим показатељима оцењен као главни културни догађај у Kрагујевцу и један од најважнијих у Србији, али и анимирање циљних група посетилаца, а пре свега младих људи из Kрагујевца и ширег региона.

Улаз слободан.

Блуз викенд, у сусрет Шумадијском блуз и џез фестивалу. Предавање о блуз музици, школа модерне музике „Октава“

У сусрет Шумадијском блуз и џез фестивалу, 04.априла, у Галерији Дома омладине одржаће се предавање о блуз музици и концерт Школе модерне музике "Октава". Улаз је слободан.

Блуз викенд, у сусрет Шумадијском блуз и џез фестивалу. Концерт „Мирко Томић блуз бенд“

У сусрет Шумадијском блуз и џез фестивалу, 05.априла у Галериј Дома омладине одржаће се концерт бенда „Мирко Томић блуз бенд“. Улаз је слободан.

Блуз викенд, у сусрет Шумадијском блуз и џез фестивалу. Концерт „Nenad Zlatanovic - Mr Swagger (Texas flood) i Petar Miladinovic - Pera Joe”

У сусрет Шумадијском блуз и џез фестивалу, 06.априла у Галерији Дома омладине концерт ће одржати „ Nenad Zlatanovic - Mr Swagger (Texas flood) i Petar Miladinovic - Pera Joe”. Улаз је слободан.

Јуриј Шишкин хармоника

Јуриј Васиљевич Шишкин рођен је 24.08.1963. године у Азову (Ростовска област) и заслужни је уметник Русије, лауреат међународних такмичења и солиста Ростовске државне филхармоније.

Концерт бенда „E-play“

Концертом бенда „E-play“ наставља се овогодишња Арсенализација, серија концерта који најављују Арсенал фест. Циљ програма је даља популаризација “Арсенал фест-а“, који је по свим досадашњим показатељима оцењен као главни културни догађај у Kрагујевцу и један од најважнијих у Србији, али и анимирање циљних група посетилаца, а пре свега младих људи из Kрагујевца и ширег региона.

Концерт Nick Z Marino

Nick Z Marino (NZM Band) по први пут на нашим просторима! Један од најбољих Powr Metal певача и клавијатуриста из USA нам долази у Србију!

Концерт пијанисте Лукаша Крупинског - Шопен фест

ЛУКАШ КРУПИНСКИ (Пољска)
Пољски пијаниста победник је 7. Међународног пијанистичког такмичења у Сан Марину и добитник свих награда на такмичењу - Награда публике, Награда музичке критике и Награда за оркестар 2016. године.

Концерт бенда „Гужва у шеснестерцу“

Концертом бенда "Гужва у шеснаестерцу" наставља се овогодишња Арсенализација, серија концерта који најављују Арсенал фест. Циљ програма је даља популаризација “Арсенал фест-а“, који је по свим досадашњим показатељима оцењен као главни културни догађај у Kрагујевцу и један од најважнијих у Србији, али и анимирање циљних група посетилаца, а пре свега младих људи из Kрагујевца и ширег региона.
Улаз слободан.

Концерт пијанисте Небојше Максимовића

На априлском концерту сезоне Convivium Musicum '19, крагујевачка публика ће имати прилику да чује истакнутог домаћег пијанисту Небојшу Максимовића.

Концерт школе модерне музике „Октава“

Школа у којој ћете научити шта је музика, у којој ћете научити да свирате и која ће промовисати ваш рад, посвећеност и таленат.

Концерт Мико Лукоме - хармоника

Мајски концерт сезоне Convivium Musicum '19 резервисан је за крагујевчанима добро познат и вољен звук хармонике. У Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у понедељак 20. маја, наступиће фински уметник Мико Луома.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com