Изложбе

Академици у делима Николе Јанковића

Народни музеј у Крагујевцу представиће репрезентативну изложбу скулптура „Академици у делима Николе Јанковића“, у периоду од 12. децембра 2020. до 12. марта2021. године у Галерији Николе Коке Јанковића. У складу са актуелним мерама противепидемије SARS COVID-19 званичног отварања неће бити. Галерија је отворена заиндивидуалне посете, и то за не више од петоро људи истовремено уз обавезно држањедистанце од 2м, ношење заштитних маски и коришћење дезинфекционих средстава.

Отварање изложбе „МОЖДА ЋЕ СЕ ЈЕДНОМ ВИДЕТИ КОЛИКО САМ ВОЛЕО СВОЈУ ЗЕМЉУ И СВОЈ НАРОД Зарија Д. Вукићевић – професор, библиотекар, књижевник, преводилац и дипломата”

По пројекту који је финансијски подржан од стране Министарства културе на Галерији Библиотеке биће отворена изложба МОЖДА ЋЕ СЕ ЈЕДНОМ ВИДЕТИ КОЛИКО САМ ВОЛЕО СВОЈУ ЗЕМЉУ И СВОЈ НАРОД – Зарија Д. Вукићевић – професор, библиотекар, књижевник, преводилац и дипломата, чији су аутори Гордана Вучковић, Јасмина Марковић и Миркок Демић.

Kрагујевац ''Comic Con''

Отваранје традиционалне Стрип конференције Крагујевац ''Comic Con'' под називом ''Чиста десетка'' Изложба радова Банета Керца и одабраних радова Школе девете уметности СВЕТ СТРИПА

Изложба фотографија Зорана Лакија Лазаревића „ВРЕМЕ КАД ЈЕ СТАО ГРАД“

Изложба фотографија Зорана Лакија Лазаревића „ВРЕМЕ КАД ЈЕ СТАО ГРАД“

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com