Концерт бенда Свемирко

Свемирко је све што сте од једног поп бенда тражили и добили. Савршено уравнотежен спој осећаја, вештине и квалитета.

У једном тренутку емо-мачо, у другом авангардан, а у трећем сасвим нормалан, рецепт је који његове наступе уживо чини незаборавнима. Ова еклектична скупина предвођена Марком Вуком Вуковићем уз помоћ пратећег састава који чине: Антонијо Тали Бошњак, Марин Тони Тандара, Бранимир Брана Блажевић и Бојан Бојко Бојков, намеће се као једна од најинтересантнијих савремених музичких појава у регији Балкана. Концерти су ипак Свемиркова актуелност, а овај dance-punk састав ће остварити све ваше нискоталасне и синтетизаторске снове.

На крилима дебитантског албума "Ванилија", Свемирко је за релативно кратко време придобио изразиту наклоност публике широм Балкана, као и одобравање и похвале од стране критике. Управо тамо где први завршава, надолазећи и други по реду студијски албум наставља - од 15. 5. 2018. па све неког идућег, надолазећег издања. Други албум доноси фантастичне мелодије и аранжмане, несхваћену живописну поезију и луде ритмове савршених звучних арома које прожимају нове хитове.
Од севера до југа, од запада до истока, одсвиравши позамашан број концерата 2017. године, Свемирко оправдава поверење које му његова публика даје, а за остатак 2018. године спрема нове концерте и нове, како ноћне тако и дневне авантуре. У свемирском броду на још увек неизмишљен погон, равно из космоса на нашу планету ова скупина врачева стиже да вас одвоји од властите свести.
Свемирко вам даје тајне свемира на длану, избор је на вама.