Концерт бендова Трико + Бохемија

Трико је независни, уради-сам бенд из Београда, настао 2013. године. Њихова музика је хармонична комбинација различитих стилова алтернативне гитарске музике (dream-pop, shoegaze, post-punk).

До сада су објавили један ЕП („ЕП“, 2014. Траке) и један албум („Атина Бојаџи“, 2016. Поп Депресија), оба издања су доступна дигитално и на грамофонској плочи. Њихови живи наступи су препознати као гласна и психоделична искуства која публику увлаче у пријатна, плутајућа сањарења. У Крагујевцу ће представити неколико нових, необјављених песама. Чланови бенда су дуго активни на београдској алтернативној сцени. Трико данас чине:

Милан Букејловић (бубњеви, вокал)
Драган Михајловић (бас, клавијатуре)
Борис Милановић (гитара, клавијатуре, вокал)

 

Бохемија је бенд из Ниша који свира алтернативни поп, комбинујући разне музичке жанрове. У септембру 2017. године издају прво званично издање – албум под називом „Све Наопако“, иза којег стоји издавачка кућа „Поп Депресија“. Албум је сниман у студију „Шамарчина“ у Врбасу, код легендарног гитаристе Великог Презира и Партибрејкерса – Роберта Телчера. На албуму се налази осам песама, од којих већину потписује фронтмен бенда Јанко Џамбас (укључујући и продукцију). Бенд тренутно активно наступа и ради на материјалу за други албум а чланови су:

Јанко Џамбас – главни вокал, гитара;
Dina Abu Mayyaleh – перкусије, оргуље, вокал;
Михајло Ивановић – бас, пратећи вокал;
Милан Стоиљковић – бубањ, пратећи вокал;
Димитрије Мандић – виолина, оргуље, вокал;
Милош Павловић – гитара, пратећи вокал;

 

http://www.skckg.com/wsw/index.php?&p=164&pismo=cirilica&ni=1358&nd=1